Kaer on terviseks

Leiba ei asenda, sai on vahelduseks – kaer on terviseks!

Kaer on teravili, mida Skandinaavias ja Kesk-Euroopas iga aastaga järjest rohkem väärtustatakse, sest ta kasvab meie kliimas hästi, on maheda maitsega ja kergesti seeditav – sobib kõikidele ja muutub aina enam lahutamatuks osaks mitmekülgsest ja tervislikust toiduvalikust.
Põhjamaine kaer on kõrge valgusisaldusega, selles on palju mineraalaineid ja vitamiine. Kaerast saab teha maitsvat putru, aga kõige kiirem ja mugavam on haarata hommikusöögiks või vahepalaks täisväärtuslik röstsai või kaerapala OatFit. See tervislik valik aitab vormis olla, annab vastupidavust kiireks elustiiliks ja tuge pikkadeks aastateks.

Kaeratoorainest küpsetamine on keeruline ja seetõttu on turul paljud kaeratooted vaid väikese kaeralisandiga. Kui Sinu jaoks tundub valik pagaritoodete riiulil iganenud ja vähe võimalusi pakkuv, siis uuri nüüd lähemalt Leiburi tooteid uuest OatFit sarjast!


Leiburi kaeraröst OatFit
sisaldab teraviljast tervelt 56% kaera, täistera on tootes 51%. Põneva maitse ja tekstuuri annavad röstile erinevad kaerakomponendid: jahu, terad, helbed, kliid ja kiud. Kaeraröst annab lisaks täisväärtuslikele süsivesikutele ka olulise koguse taimset valku, sobides suurepäraselt kogu perele nii värskelt kui röstituna.

Klikka pildil ja loe tootest lähemalt!

 


OatFit Kaerasüda
on 100% kaerast pala, mis on valmistatud ilma lisatud suhkruta. Unikaalseks muudab selle kaerapala kõrge kaera-kiudaine beetaglükaani sisaldus, mis muude kasulike omaduste hulgas aitab kontrolli all hoida kolesteroolisisaldust.

Klikka pildil ja loe tootest lähemalt!

 

Kui soovid rohkem teada, miks kaer on oluline tervislikus toiduvalikus, uuri lisaks meie tervisliku toitumise lehelt!