Rohenäppude lemmikamps

Retsept kahele
2 viilu Leiburi mitmevilja Rösti
10 redist
2 küüslauguküünt
2 sl rohelist sibulat
4 tomativiilu
võid
soola, pipart
peotäis võilille- ja/või naadilehti
Kaste:
1 sl soja
1 sl oliiviõli
1 sl palsamiäädikat
0,5 sl mett

Juhend:

Viiluta redised ja kooritud küüslauguküüned, asetage ahjuvormi. Sega omavahel kokku kastme ained ning vala vormi. Sega, et redise-küüslauguviilud saaks kastmega kokku. Küpseta seejärel ahjus grillrežiimil 200 kraadi juures ca 8 minutit, või seni, kuni redised on kergelt pehmed.

Samal ajal rösti saiad. Määri neile peale või ning laota peale rohelise sibula tükid. Asetage mõlemale saiale 2 tomativiilu, maitsestage soola-pipraga. Seejärel kata saiad ahjus röstitud rediseseguga. Peale vala kindlasti vormi tekkinud vedelikku. Kõige peale pane aiast leitud umbrohulehti – naadi- ja võilillelehti.

Katseta seda retsepti ka Saibi või Kuldse täisterasepikuga!