Rukkipala Saaremaa Veski praemunaga
2 viilu | Leiburi Rukkipala |
tooruustu | |
1 | muna |
3 viilu | suitsupeekonit |
1 | keskmine tomat |
rohelist salatit | |
maitse järgi idusid |
Juhend:
Saaremaa Veski on Kohalike Maitsete Koda ja pakub oma pühapäevases hilise hommikusöögi menüüs üht lihtsat sooja Rukkipala praemuna, suitsupeekoni ja tomatiga.
Proovi nii:
Prae muna – vastavalt soovile kas ühelt või kahelt poolt – ja peekoniviilud. Viiluta tomat. Rösti Rukkipala kaks poolt koos, ava alles peale röstimist ja määri mõlemale poolele toorjuustu. Aseta alumisele poolele osa salatilehti, muna, tomativiilud ning ülejäänud salat ja idud. Kata teise Rukkipala poolega ja naudi.