Bánh mì kanaburger
1 tk | Leiburi burgerikukkel seesamiseemnetega |
1 tk | kanafilee pihv |
1/2 dl | majoneesi |
1 tl | sojakastet |
1/2 | laimi mahl |
1/2 tl | sriracha’t |
2 | salatilehte |
värsket koriandrit | |
värsket tšillit | |
soola ja pipart | |
1/4 | kurki |
1 | porgand |
5 | redist |
1/2 dl | äädikat |
2 dl | vett |
1/2 dl | suhkrut |
1 tl | soola |
Juhend:
Vietnami vaimus hamburger koosneb kanapihvist, maitsestatud majoneesist ja marineeritud köögiviljadest. Need maitsed viivad keele alla!
Valmistage esmalt marineeritud köögiviljad. Lõigake kurk, puhastatud porgand ja redis õhukesteks viiludeks ja pange kaussi. Mõõtke potti ülejäänud ained ja laske keema. Kallake kuum leem köögiviljadele ja laske toatemperatuuril jahtuda. Seejärel viige kaane või kilega kaetult külmikusse oma järge ootama. Marineeritud köögiviljad võiks paar päeva varem valmis teha.
Praadige kanafilee pannil küpseks. Maitsestage filee soola ja pipraga.
Lisage majoneesile sojakaste, sriracha ja laimimahl.
Röstige burgerikuklid ning määrige nii põhjale kui ka ülaosale maitsestatud majoneesi. Asetage põhjale salatilehti, kanafilee ja marineeritud köögiviljad. Kaunistage burger koriandriga ja vajutage ülaosa peale.