Grillitud ananassi ja paprikaga burger

4 tk Leiburi Brioche burgerikuklit
4 tk veiseburgeri pihvi
4 viilu juustu
4 viilu ananassi
2 magusat punast paprikat
4 tl suhkrut
frillice salatit
3 sl tomatiketšupit
3 sl majoneesi
1 sl mahedat sinepit
1 sl sidrunimahla
cayenne’i pipart

Juhend:

Sega majoneesist, ketšupist ja sinepist kokku kaste, maitsesta sidrunimahla ja cayenne’i pipraga.
Puista ananassiviiludele veidi suhkrut.
Poolita paprikad, eemalda seemned ja määri viljaliha kergelt õliga.

Grilli burgerid vastavalt pakendi juhistele. Kui kotlettidel teise poole keerad, kata küpsenud pool juustuga ja lase sellel sulada, kuni burger lõplikult valmib.
Tõsta grillile ka ananassiviilud ja paprikapooled. Grilli paprikat mõne minuti jooksul, kuni see on pehmenenud, lase veidi seista ja eemalda soovi korral nahk.  Võid värske paprika grillimise asemel kasutada ka juba valmis grillitud konserveeritud paprikat.
Ananassile anna grillil vaid kiirelt kuuma, kuni ta saab kerge jume ja mõned karamellised grillijutid.

Kuumuta kiirelt ka kuklipooled. Määri kuklipooltele kaste ja tõsta alumistele pooltele burgerikotletid, nendele grillitud ananass, paprika ja salat. Kata burgerid pealmiste kuklipooltega ja kinnita soovi korral grilltikuga.