Hapukapsa-singivõileib
Kogus: | kaks võileiba |
Valmistamisaeg: | 2 minutit |
2 viilu | Leiburi Ruksi |
2-4 sl | hapukapsast |
6 | õhukest singiviilu |
2 tl | pohlamoosi või mõnda meelepärast magusa tooniga chutney´t |
värsket tüümiani | |
sulatatud juustu |
Juhend:
Selle võileiva retsept on lihtne, samas maitseb nii eriliselt. Üheks kasutatavaks komponendiks siinses retseptis on hapukapsas. Kui arvata, et see sobib pigem talvisesse hooaega, siis tegelikult on hapukapsas suurepärane maitseandja ning –täiustaja. Sellesse võileiba lisab rohkelt mahlasust ning aitab koos moosiga kõiki maitseid esile tuua.
Tee nii:
Määri leibadele sulatatud juust. Kata hapukapsaga ning laota seejärel peale singiviilud. Piserda singiviiludele peale moosi. Kõige peale pane aseta mõned tüümianivarred.