Juustu-sinepisaiad praemunaga
Kogus: | kaks võileiba |
Valmistamisaeg: | 4 minutit |
2 viilu | Leiburi Kuldset täisterasepikut |
2-3 sl | peenelt riivitud juustu |
2 | muna |
mahedat sinepit | |
majoneesi | |
soola, pipart | |
Lutserni idusid |
Juhend:
Kergelt vedela munakollasega praemuna sobib täienduseks toekale hommikuvõileivale liigagi hästi. Muna täidab kõhtu ning säilitab seetõttu ka pikemalt täiskõhutunde. Värskeid lutserni idud on maitsev täiendus ja piisavalt paras terviseallikas täiendamaks sinu toidukorda.
Tee nii:
Määri saiaviiludele võrdses koguses sinepit ja majoneesi (soovi korral võid sepikuviilud eelnevalt röstida), seejärel kata riivitud juustuga. Löö kuumale pannile munad ning prae mõlemalt poolt valmis nii, et munakollane jääb kergelt vedel, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Aseta praemunad viiludele, laota peale idud ning söö koheselt!