Juustu-sinepisaiad praemunaga

Kogus: kaks võileiba
Valmistamisaeg: 4 minutit
2 viilu Leiburi Kuldset täisterasepikut
2-3 sl peenelt riivitud juustu
2 muna
mahedat sinepit
majoneesi
soola, pipart
Lutserni idusid

Juhend:

Kergelt vedela munakollasega praemuna sobib täienduseks toekale hommikuvõileivale liigagi hästi. Muna täidab kõhtu ning säilitab seetõttu ka pikemalt täiskõhutunde. Värskeid lutserni idud on maitsev täiendus ja piisavalt paras terviseallikas täiendamaks sinu toidukorda.

Tee nii:
Määri saiaviiludele võrdses koguses sinepit ja majoneesi (soovi korral võid sepikuviilud eelnevalt röstida), seejärel kata riivitud juustuga. Löö kuumale pannile munad ning prae mõlemalt poolt valmis nii, et munakollane jääb kergelt vedel, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Aseta praemunad viiludele, laota peale idud ning söö koheselt!