Rukkipala kodujuustu-krevetisalati, vutimuna ja avokaadoga
1 viil | Leiburi Rukkipala idandatud teradega |
1 leht | lehtsalatit |
3 sl | kodujuustu |
3-5 tk | krevette või vähisabasid soolvees |
1 tk | avokaado |
2 tk | redis |
4-8 viilu | värsket kurki |
1 tk | vutimuna |
murulauku, tilli | |
1 spl | sidrunimahla |
1 spl | oliiviõli |
pipart |
Juhend:
Puhasta ja viiluta avokaado. Jäta pool kaunistamiseks, teine pool suru kahvliga massiks ning sega kodujuustu, maitserohelise ja sidrunimahlaga.
Rösti Rukkipala, pihusta peale veidi oliiviõli ja kata salatilehega. Järgmiseks viiluta peale kurk – võid kasutada nii päris värsket kui värsket soola- või hapukurki.
Kata võileib avokaado-kodujuustutambiga ning laota peale mereannid, muna ja ülejäänud avokaado. Enne serveerimist kaunista veel maitserohelise ja mõne rediseviiluga ning jahvata peale musta pipart.