Singi-juustuvõileib kurgisalatiga
4 tk | Leiburi Köögiviljapala |
4-8 tk | õhukesi singiviile |
4 viilu | juustu |
salatilehti | |
100 g | sulatatud juustu |
2-3 | lühikest kurki |
1 sl | hakitud tilli |
0,25 tl | 30% äädikat |
soola |
Juhend:
Retsept 4 inimesele
Alusta kurgisalati valmistamisega. Lõika kurgid juurviljakoorijaga õhukesteks ribadeks.
Pane ribad kaussi ja puista peale soola. Lisa äädikas ja hakitud till. Sega korralikult läbi ja jäta 10 minutiks seisma.
Soovi korral rösti Köögiviljapala pooled ning määri lõikepindadele sulatatud juustu. Aseta Köögiviljapala alumisele poolele salatileht ning õhukesi juustu- ja singiviile. Pigista kurkidest liigne vedelik välja ja jaota kurgiviilud võileibadele. Aseta peale Köögiviljapala ülemine pool ja serveeri.