Singi-juustuvõileib kurgisalatiga

4 tk Leiburi Köögiviljapala
4-8 tk õhukesi singiviile
4 viilu juustu
salatilehti
100 g sulatatud juustu
2-3 lühikest kurki
1 sl hakitud tilli
0,25 tl 30% äädikat
soola

Juhend:

Retsept 4 inimesele

Alusta kurgisalati valmistamisega. Lõika kurgid juurviljakoorijaga õhukesteks ribadeks.
Pane ribad kaussi ja puista peale soola. Lisa äädikas ja hakitud till. Sega korralikult läbi ja jäta 10 minutiks seisma.

Soovi korral rösti Köögiviljapala pooled ning määri lõikepindadele sulatatud juustu. Aseta Köögiviljapala alumisele poolele salatileht ning õhukesi juustu- ja singiviile. Pigista kurkidest liigne vedelik välja ja jaota kurgiviilud võileibadele. Aseta peale Köögiviljapala ülemine pool ja serveeri.