Valgurikas kanavrapp

4 tk Leiburi Proteiinivrappi
1 pakk tako maitseainesegu
1 klaas mahedat salsadippi
1 purk jalopenot
4 spl oliiviõli
2 tk kanafileed
100 g kirsstomateid
1 tk suvikõrvits
2-3 spl balsamiäädika kreemi
sellerilehti
2-3 tk redist

Juhend:

Kogus kahele.
Valmistamisaeg: ca 30 minutit

Maitsesta kanafileed taco maitseainega ja nirista peale veidi oliiviõli.
Prae korralikult keskmisel kuumusel (umbes 10-15 minutit). Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
Prae samal pannil ülejäänud õliga korraks tomatid ja suvikõrvits, maitsesta tako maitseaine ja salsadipiga, lisa paar jalapeno viilu olenevalt sellest, kui teravat maitset soovid. Lase kõigel madalal kuumusel 1-2 minutit küpseda.
Kuumuta wrapid mikrolaineahjus või pannil. Viiluta kanafileed diagonaalselt ja laota köögiviljadele ning nirista peale balsamicot.
Serveeri redise ja sellerilehtedega.