Võileivatort tuunikalaga

30g sepik Fitlap (Leibur)
45g Tuunikalakonserv, veega
15g Sulatatud juust (rasva 15%)
20g Hapukoor (rasva 10%)
25g Tomat
15g Paprika
20g Värske kurk
20g Hapukurk
maitseained: sool (meresool või värviline), pipar

Juhend:

Valmistamise aeg: 10 minutit
1 kogus: 375 kcal

Sega hapukoor, sulatatud juust ja tuunikala.
Tükelda hapukurk ning lisa hapukoore-sulajuustu-tuunikalasegule.
Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi.
Puhasta paprika.
Tükelda kurk, tomat ja paprika väikesteks tükkideks.
Jaga sepik ära nii, et saaksid teha vähemalt 2-3 kihti.
Lao alusele esimene sepiku kiht, määri peale hapukoore-sulajuustu-tuunikalasegu.
Aseta peale paprika tükid.
Seejärel lao peale teine sepiku kiht. Korda eelnevat tegevust kuni sepik ja segu  ning paprika on otsas.
Pealmiseks kihiks peaks jääma segu, millele raputa peale tomati ja kurgi tükid. (Soovi korral võid meelepäraselt kaunistada.)
Võid kergelt pealmist kihti patsutada ja panna siis võileivatort külma seisma.
Lase seista paar tundi või üleöö.