Alpiburger

1 Leiburi burgerikukkel seesamiseemnetega
2 viilu Raclette’i juustu
5 õhukest viilu suitsusinki
2 viilu hapukat õuna
1 spl Dijoni sinepit
1/2 dl majoneesi
paar salatilehte
rosmariini

Juhend:

Mõnusalt aromaatset Raclette’i juustu leiab burgeri vahelt harva – nüüd on see viga parandatud! Sulanud juustu aroom paneb suu vett jooksma. Sportliku burgeri vahel leiab ka suitsusinki ja hapukat õuna.

Asetage singiviilud ja Raclette’i juust burgerikukli põhjale ning röstige ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit. Röstige mõned minutid ahjus ka burgerikukli ülaosa.
Kuhjake sulanud singi peale õunaviilud, värske rosmariin ja paar salatilehte.
Määrige kukli ülaosa sisepind ohtralt Dijoni sinepiga ja vajutage see burgeri peale.