Ananassi-grillburger
1 | Leiburi burgerikukkel seesamiseemnetega |
150-200 g | veisehakkliha |
2 viilu | peekonit |
1 viil | värsket ananassi |
1/2 dl | majoneesi |
2 spl | hakitud konservjalapenot |
2 | salatilehte |
soola, pipart |
Juhend:
Südasuvised peod on rõõmu ja valguse allikad, mida jaksab nautida, kui grillil korralikud eined valmivad. Jaanipäevane burger sisaldab grillil küpsetatud ananassi ja jalapenoga teravdatud majoneesi. Parim!
Vormige hakklihast pihv ning maitsestage see mõlemalt poolelt soola ja musta pipraga.
Grillige või praadige pihv grillpannil keskmisele või täisküpsusele. Grillige ka peekoni- ja ananassiviilud.
Segage majoneesi hulka hakitud jalapeno.
Röstige burgerikuklid ning määrige põhjale ja ülaosale jalapeno-majoneesi.
Komplekteerige burger salati, pihvi, peekoni ja ananassiga. Vajutage ülaosa burgeri peale.