Banaani-meesaiad

4 tk Leiburi Kirde pala
2 sl (kuhjaga) toasooja võid
1 tl jahvatatud kaneeli
2 tk küpset banaani
3-4 sl mett
4 sl kookoshelbeid

Juhend:

Kellele meeldib kaneel ning banaani-mee kooslus, siis neid saiu lausa peab proovima.
Leiburi Kirde palad on eelnevalt kaneelivõiga pannil ära röstitud, mis annab saiadele juurde mõnusa kaneelise hõngu – rääkimata krõbedusest.

Vahusta toasoe või ja kaneel omavahel. Poolita palad ning määri kaneelivõi mõlematele pooltele.
Pane palapoolikud pannile, lõikepind allpoole, ning rösti paar minutit, kuni need on kuldsed: Seejärel pööra viilud ümber ning rösti ka teiselt poolt, kuni saiad omandavad kuldse jume. Tõsta pannilt.
Lõika banaanid viiludeks ning laota röstitud palade alumistele pooltele. Nirista peale mesi (kui mesi on paks, siis sulata see eelnevalt veevannil). Raputa peale kookoshelbed. Kata pealmise palapoolega ning asu maiustama!