Burger mee-sinepi kana kintsulihaga
1 tk | Leiburi burgerikukkel |
30 g | Rimi noor spinat |
30 g | kollane tomat |
90 g | kana kintsuliha |
5 g | mesi |
5 g | Dijon sinep |
4 g | sool |
8 g | õli |
1-3 viilu | meelepärast juustu |
Juhend:
Rimi peakokk Jörgen Kohal soovitab – tee nii:
Rösti või grilli õrnalt Leiburi burgerikuklid.
Valmista marinaad ja aseta sellesse kana kintsuliha terves tükis vähemalt kaheks tunniks .
Lõika tomatid.
Grilli kanaliha grillil ca 15 min. Kui kana kintsuliha on valmis, aseta selle peale oma lemmik viilujuust.
Määri kukli mõlemale lõikepinnale õrnalt sinepit.
Kui kõik koostisosad on valmis, ehita endale maitsev ja suupärane burger.