Ehe burger rebitud lihaga

1 Leiburi burgerikukkel
80 g rebitud kana-, sea- või veiseliha
20 g peekonit
punane kapsas
Rimi lehtsalat
 aasiapärane terav kaste
BBQ-kaste
majonees
või

Juhend:

 

Rimi peakokk Jörgen Kohal soovitab – tee nii:

Tõmba Leiburi burgerikukli lõikepinnale õhuke kiht võid.
Viiluta punane kapsas nii õhukeselt, kui võimalik – ideaalse tulemuse saad mandoliinviilutajaga.
Pruunista peekon keskmisel kuumusel. Kui enamik rasva on väljas, tõsta peekon paberile nõrguma.
Kuumuta rebitud kana-, sea- või veiseliha samal pannil ning lisa maitse järgi BBQ-kastet.
Pruunista kuklipooled grillil keskmisel kuumusel.

Kui kõik on valmis, ehita endale ideaalne burger, mis viib keele alla.