Free From kaerapala krõmpsuvate porganditega

2 tk Free From rieska kaerapala
125 g India pähkleid
4 küüslauguküünt
3 spl pärmihelbeid
1 tl soola
3 spl oliiviõli
3 spl vett
2 spl sidrunimahla
1 tk suurem porgand
1 tk punane sibul
suitsupaprikat
õli
soola

Juhend:

Vegan juustu valmistamiseks leota pähkleid vähemalt 1 tund soojas vees. Koori ja rösti pannil küüslauguküüned.
Nõruta pähklid veest ja vala kannmikserisse. Lisa kõik ülejäänud koostisosad ja töötle kreemjaks.
Koori ja lõika porgandid pikkupidi neljaks ja siis iga neljandik veel laiupidi kolmeks nii, et saad mõnusad porgandijupid.
Koori ja haki sibul tükkideks. Vala pannile õli ja prae porgandi-sibulasegu kuni sibul on klaasjas. Maitsesta soola ja suitsupaprikapulbriga.
Rösti Leiburi Free from Rieska pala. Määri leivale kõigepealt India pähkli määret ja säti peale porgandisegu.
Head maiustamist!