Grillitud baklažaani ja pestoga burger

4 tk Leiburi Burgerikuklit seesamiseemnetega
400 g Rakvere Veisehakkliha
3 sl pestot
4 viilu Rakvere itaaliapärast toorsuitsupeekonit
4 viilu Epiim Eesti juustu
4 sl Felix Tomatiketšupit
4 viilu baklažaani
4 viilu tomatit
frillice salatit
basiilikulehti

Juhend:

Lõika baklažaanist umbes 1 cm laiused viilud ja maitsesta soolaga.
Sega hakkliha 2 sl pestoga ja vormi saadud massist 4 ühesuurust burgerikotletti, mis oleksid läbimõõdult veidi suuremad kui burgerikukkel, sest kuumuse mõjul kotleti mõõt veidi kahaneb. Küpseta grillil või pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit.
Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Kuivata baklažaanid soola mõjul eraldunud veest majapidamispaberi abil ja küpseta burgerikotlettidega samal ajal, vahepeal pöörates. Grillitud baklažaaniviilud määri järele jäänud pestoga.
Soojenda grillil kuklipoolikud ja kata ketšupiga. Tõsta alumistele kuklipooltele kotletid, neile baklažaaniviilud, tomativiilud ja salat. Kata pealmiste kuklipooltega ja kinnita soovi korral grilltikkudega.