Hõrk burger grillitud krevettidega
1 tk | Leiburi burgerikukkel |
90 g | suuri Argentiina krevette |
15 g | tšilli-küüslaugukastet |
5 g | õli |
peakapsas | |
porgand | |
roheline sibul | |
till | |
marineeritud paprika | |
majonees | |
sool |
Juhend:
Rimi peakokk Jörgen Kohal soovitab – tee nii:
Võta Leiburi burgerikukkel ja rösti või grilli õrnalt.
Marineeri krevette soola, õli ja meelepärase tšillikastmega vähemalt tund aega.
Lõika kapsas ja porgand peeneks ning sega majoneesi, soola ja tilliga salatiks.
Pühi krevetid marinaadist puhtamaks ja aseta kuumale grillile. Pruunista umbes 1 minut mõlemalt poolt kuldseks.
Lõika rohelisest sibulast ja paprikast suupärased tükid.
Ehita hõrk burger, mis lausa sulab suus.