Jaapani burger

4 tk Leiburi Brioche burgerikuklit
4 tk burgeripihvi
8 spl teriyaki kastet
2 tl ribadeks lõigatud hiina kapsast
2 tk ribadeks lõigatud varajast peakapsast
1/2 dl viilutatud garit ehk sushi-ingverit
1 dl majoneesi
1 spl musti seesamiseemneid
1 spl seesamiõli
soola ja pipart

Juhend:

Gari ehk sushi’dest tuttav konservingver kuulub ka jaapani hamburgeri vahele. Jaapani maitsestatud coleslaw-salat viib jaapani burgeri maitsemaailma täiuslikkuseni.

Segage ribadeks lõigatud varajane kapsas, hiinakapsas, gari, seesamiseemned ja õli ning majonees ning laske pool tundi külmikus maitsestuda. Kui musti seesamiseemneid saada ei ole, võib kasutada ka heledaid.
Maitske ja lisage maitse järgi soola ja pipart.
Maitsestage pihvid soola ja pipraga.
Grillige pihve mõlemalt poolelt.
Röstige kuklid grillil. Tõstke grillitud pihv röstitud kuklipõhjale ja katke teriyaki kastmega. Tõstke pihvi peale jaapanipäraselt maitsestatud coleslaw-salat ja pange ülaosa katteks peale. Hõrgutis ongi valmis!