Kanafileeburger jogurtikastmega
4 viilu | Leiburi Kaerasüdant |
300 g | broilerifileed |
100 g | maitsestamata jogurtit |
2 sl | hakitud värsket tilli |
1 tk | hakitud sellerivars |
1 tl | mahedat sinepit |
rukolalehti | |
soola,pipart |
Juhend:
Küpseta broilerifilee(d) kuumal pannil mõlemalt poolt kuldseks, maitsesta soola-pipraga.
Paki seejärel fileed fooliumisse ning küpseta 170 kraadi juures ca 15-20 minutit (olenevalt filee suurusest). Lase fooliumis rahuneda ca 10 minutit ja lõika seejärel õhukesteks viiludeks.
Kastme valmistamiseks sega jogurt, till, seller ja sinep omavahel, maitsesta soola-pipraga. Rösti kaerapalad ning määri lõikepindadele jogurtikaste. Aseta pooltele kaerapaladele kanalihaviilud, kata rukolalehtedega ning kata teise kaerapala-poolega.