Kanafileeburger jogurtikastmega

4 viilu Leiburi Kaerasüdant
300 g broilerifileed
100 g maitsestamata jogurtit
2 sl hakitud värsket tilli
1 tk hakitud sellerivars
1 tl mahedat sinepit
rukolalehti
soola,pipart

Juhend:

Küpseta broilerifilee(d) kuumal pannil mõlemalt poolt kuldseks, maitsesta soola-pipraga.
Paki seejärel fileed fooliumisse ning küpseta 170 kraadi juures ca 15-20 minutit (olenevalt filee suurusest). Lase fooliumis rahuneda ca 10 minutit ja lõika seejärel õhukesteks viiludeks.
Kastme valmistamiseks sega jogurt, till, seller ja sinep omavahel, maitsesta soola-pipraga. Rösti kaerapalad ning määri lõikepindadele jogurtikaste. Aseta pooltele kaerapaladele kanalihaviilud, kata rukolalehtedega ning kata teise kaerapala-poolega.