Key Westi kalaburger

4 tk Leiburi Brioche burgerikuklit
400 g kohafileed ilma naha ja luudeta
1 kanamuna kergelt klopituna
1 dl nisujahu
2 dl riivsaia
2 dl majoneesi
2 laimi riivitud koor ja pressitud mahl
2 dl ribadeks lõigatud punast peakapsast
1/2 värsket mangot
2 värsket jalapenot õhukeseks viilutatuna (või 1/2 dl konservjalapenot)
1/4 kimpu värsket hakitud koriandrit
1 spl valge veini äädikat
4 spl võid
soola ja pipart

Juhend:

See burger on saanud inspiratsioon Floridast Key Westist. Krõbedaks küpsetatud isevalmistatud kalapulgad koos magusa mangoga on võrreldamatu kombinatsioon ja selle burgeri saladus.

Lõigake kohafilee kalapulga suurusteks tükkideks ning maitsestage kergelt soola ja pipraga. Paneerige kalatükke esmalt nisujahus, siis kanamunas ja lõpuks riivsaias ning pange needd hiljem küpsetamiseks kõrvale.
Koorige mango, lõigake noaga õhukesteks viiludeks ja pange need kaussi. Lisage juurde ribadeks lõigatud punane kapsas ja jalapeno. Maitsestage salat soola ja pipraga ning segage juurde hakitud koriander ja äädikas.
Segage teises kausid majonees laimimahla ja riivitud laimikoorega.
Kuumutage pann ning praadige kalaribad võis kuldkollaseks ja küpseks.
Röstige pannil või ahjus ka kuklid ning pange burger kokku kalast, salatist ja majoneesist.