Kitsejuustusaiad ploomide, mee ja pähklitega

2 viilu Leiburi Kuldset prantsusepärast rösti
1 spl pehmet kitsejuustu
2 tk ploomi
2 sl vedelat mett
1 tl võid
kaneeli, meresoolahelbeid
1-2 tk hakitud kreeka pähkleid
tüümiani

Juhend:

Kitsejuust sobitub imehästi kokku magusaga. Nii on ka selles roas, kus pannil mees küpsenud ploomid ja kitsejuuust röstsaial imehäid maitseid jagavad.

Rösti saiad ning määri peale kitsejuust. Lõika ploomid õhukesteks viiludeks. Sulata pannil mesi ja või, lisa ploomiviilud ning kuumuta madalal kuumusel 1-2 minutit ehk seni kuni ploomiviilakad on mõnusalt läbiküpsenud. Raputa peale pisut kaneeli ja meresoolahelbeid ning sega kõik veel korraks läbi. Seejärel jaota ploomi-meesegu saiadele ning raputa üle pähklite ja tüümianilehtedega.