Krõbe ja mahlane kanavõileib
4 viilu | Leiburi Röst 100% rukkijahu |
1 | grill- või suitsukana koib |
2 | muna |
1-2 küünt | küüslauku |
2-3 spl | majoneesi |
60 g | riivjuustu |
karripulbrit | |
musta pipart |
Juhend:
Krõbe ja mahlane kanavõiku. Uhh! 😍
Kahele sööjale läheb vaja:
💥 4 viilu RÖST 100% rukkijahust saia
💥 2 muna
💥 1 suitsukanakoib
💥 100 g riivjuustu
💥 3 spl majoneesi
💥 1 küüslauguküüs
💥 musta pipart, karrit
💥 praadimiseks õli
Eemalda kanakoivalt nahk ja lõika kana väikesteks tükkideks.
Valmista munapuder. Selleks vala pannile õli ja löö sinna peale lahti 2 muna. Hakka kohe spaatli või puidust lusikaga pannil pikutavat muna segama. Sega seni, kuni muna on hüübinud.
Lisa munapudrule kanatükid, majonees, hakitud küüslauk, riivjuust, karri ja must pipar. Määri kanasegu kahele Rösti viilule ja aseta mõlemale saiale teine viil peale. Suru tasakesti kokku. Prae täidisega kanavõiku mõlemalt poolt kuldseks ja serveeri kohe.