Krõmps vegeburger grillitud köögiviljadega
1 tk | Leiburi burgerikukkel |
30 g | ICA Halloumi juustu |
lehtkapsas ehk kale | |
idud või idandid | |
Rimi hummus | |
baklažaan, suvikõrvits, paprika | |
10 g | õli |
8 g | palsamiäädikat |
5 g | küüslauku |
4 g | soola |
2 g | suhkrut |
Juhend:
Rimi peakokk Jörgen Kohal soovitab – tee nii:
Võta Leiburi burgerikukkel ja rösti õrnalt.
Sega õli, palsamiäädikas, küüslauk, sool ja suhkur mõnusaks marinaadiks.
Lõika köögiviljad 0,5 cm paksusteks viiludeks, grilli mõlemale poole ilusad triibud ja aseta kuumalt marinaadi.
Viiluta Halloumi juust ning kuumuta grillil. Rebi lehtkapsast suupärased tükid, sega vähese õli ja soolaga ning lase kiirelt grillil kuumaks.
Hummust määri otse kuklile.
Ehita kogu sellest isuäratavast kraamist suussulav burger, mille oled ausalt ära teeninud.