Las Vegase burger
4 | Leiburi Brioche burgerikuklit |
8 | veiselihast burgeripihvi |
8 viilu | Cheddari juustu |
2 dl | majoneesi |
2 spl | ketšupit |
2 spl | Ameerika sinepit |
1/2 | hakitud hapukurki |
2 | mugulsibulat |
2 | tähtaniisi |
1 spl | rapsiõli |
1 spl | suhkrut |
soola ja pipart | |
1 spl | trühvliõli |
1 | viilutatud trühvel |
Juhend:
Patuselt hea burger sai inspiratsiooni reisilt Las Vegasesse. Selles topeltpihviga burgeris on küllaga suurust ja head maitset ning kõige krooniks trühvel! Nüüd on küll kõik nähtud …
Segage kausis majonees, sinep, ketšup ja hakitud hapukurk. Maitsestage soovi korral trühvliõliga.
Viilutage sibul ja küpsetage seda koos tähtaniisiga keskmise kuumusega pannil 5 minutit. Lisage juurde suhkur ning maitsestage soola ja pipraga. Hoidke sibulat nõrgal kuumusel pannil 5 minutit ja eemaldage tähtaniis.
Maitsestage pihve soola ja pipraga ning küpsetage kuumal pannil või grillil keskmise küpsusastmeni. Kui olete pihvid ümber pööranud, pange küpsetatud poolele Cheddari juustu viilud.
Röstige kuklid ahjus või pannil ning komplekteerige burger retseptis nimetatud komponentidest.
Soovi korral võib burgeri krooniks lisada viilutatud trühvli.