Lihtne kitsejuustuvõileib marineeritud kurgi ja tomatiga

Kogus: 2 võileiba
Valmistamisaeg: 2-3 minutit
2 viilu Leiburi Rösti (täistera)
2 sl toasooja toorjuustu
2 tl värsket tilli, hakituna
2 viilu kitsejuustu
1 tomat
marineeritud kurgiviile
soola, pipart

Juhend:

Lihtne maitsete kooskõla saab kokku selles võileivas. Kreemjas ja tummine kitsejuustule sobib alati kaaslaseks miskit marineeritut ja värskendavat. Siinses retsepti täidavad selle ülesande lihtsalt ja kiirelt ära marineeritud kurgi- ja tomativiilud.

Tee nii:
Rösti saiad. Sega toorjuust 1 tl hakitud tilliga ning määri saiaviiludele. Aseta peale kitsejuustuviil. Laota peale marineeritud kurgi- ja tomativiilud. Maitsesta soola ja pipraga ning raputa peale tilli.