Lihtne kitsejuustuvõileib marineeritud kurgi ja tomatiga
Kogus: | 2 võileiba |
Valmistamisaeg: | 2-3 minutit |
2 viilu | Leiburi Saibi |
2 sl | toasooja toorjuustu |
2 tl | värsket tilli, hakituna |
2 viilu | kitsejuustu |
1 | tomat |
marineeritud kurgiviile | |
soola, pipart |
Juhend:
Lihtne maitsete kooskõla saab kokku selles võileivas. Kreemjas ja tummine kitsejuustule sobib alati kaaslaseks miskit marineeritut ja värskendavat. Siinses retsepti täidavad selle ülesande lihtsalt ja kiirelt ära marineeritud kurgi- ja tomativiilud.
Tee nii:
Rösti saiad. Sega toorjuust 1 tl hakitud tilliga ning määri saiaviiludele. Aseta peale kitsejuustuviil. Laota peale marineeritud kurgi- ja tomativiilud. Maitsesta soola ja pipraga ning raputa peale tilli.