Lihtne pitsavõileib

4 viilu Kirde saia
150 g riivitud juustu
100 g vorsti
2 spl hapukoort või majoneesi
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
musta pipart
1 tomat
pitsamaitseainet

Juhend:

Seda võileiba saab teha nostalgiliselt keeduvorstiga või tänapäevasemalt salaami ja pitsamaitseainetega.

Soojenda ahju 190 kraadini.
Lõika keeduvorst väikesteks kuubikuteks, sega juurde riivitud juust, hakitud sibul ja küüslauguküüned. Lisa hapukoort, maitsesta soovi korral pipraga ning sega hästi.
Pitsavõiku jaoks kasuta salaamit või suitsuvorsti ja mozzarellat ning lisa tomatit ja maitseaineid.

Igale saiaviilule pane kuhjaga supilusikas segu. Määri ühtlaselt. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 15 minutit ning grilli veel 5 minutit.
Serveeri kohe peale küpsetamist, kuni saiakesed on krõbedad.