Los Angelese burger

4 Leiburi Brioche burgerikuklit
4 veiselihast burgeripihvi
4 viilu Cheddari juustu
1 avokaado
1 tomat
1/4 kimpu värsket hakitud koriandrit
1/2 laimi mahl
1 punane mugulsibul
3 spl suhkrut
3 spl punase veini äädikat
2 dl nacho-laaste
2 dl majoneesi
2 spl sojakastet
soola ja pipart

Juhend:

Mis nüüd? Burgeri vahel avokaado ja nacho’d? Seda suurepärast retsepti tasub kindlasti proovida. Inspiratsiooni on saadud Los Angelesest.

Viilutage punane sibul ja pange väiksemasse potti. Lisage suhkur ja punase veini äädikas. Keetke keskmisel kuumusel 5 minutit või kuni vedelik on peaaegu täielikult välja keenud ja sibul pehme. Maitsestage soola ja pipraga.
Puhastage avokaado ja eemaldage kivi. Lõigake avokaado sentimeetri suurusteks kuubikuteks, pange kaussi ja maitsestage laimimahla, soola ja pipraga. Lõigake tomat väikesteks kuubikuteks ja lisage avokaadole. Pange juurde ka koriander ning segage ettevaatlikult, et avokaado väga pudruks ei läheks. Segage teises kausis omavahel majonees ja sojakaste.
Maitsestage pihvid soola ja pipraga. Küpsetage pihve kuumal pannil või grillil keskmise küpsusastmeni. Pihvide ümberpööramise järel pange küpsetatud poolele sulama Cheddari juustu viilud.
Röstige kuklid pannil või ahjus. Komplekteerige burger retseptis nimetatud komponentidest ja serveerige. Eks ole hea!