Marmelaadi-maapähkliröstikad

4 viilu Leiburi Kuldset prantsusepärast rösti
4 tk marmelaadikommi
maapähklivõid
3-4 pirniviilu
toasooja võid

Juhend:

Kui Sa hommikusel ajal pisut maiustada soovid, siis maapähkliröstikad on hommikustele maiasmokkadele igati sobilikud – täidavad meeldivalt kõhtu ning kaotavad edukalt magusaisu. Need röstikad on justkui pisikesed pirukad, mille võiga krõbedaks praetud röstsaiade vahel on peidus soolakas maapähklivõi, mahe pirn ning marmelaadikommitükid, mis tänu kuumusele täidises meeldivalt sulama hakkavad.

Tee nii:

Haki oma lemmikmaitsega marmelaadikommid noaga väiksemateks tükkideks. Määri maapähklivõi (mitte väga õhukese kihina) röstsaiadele. Aseta kahele saiale peale pirniviilud ja marmelaaditükid. Seejärel kata teise, maapähklivõiga määritud, röstsaiaga. Määri röstsaiade välispooled võiga kokku ning aseta saiad pannile. Küpseta röstikaid mõlemalt poolt seni, kuni lõikepooled on kenasti kuldpruunid. Seejärel tõsta tulelt, lõika saiad diagonaalis pooleks ning serveeri koheselt.