Meistri klubileib tomati, suitsukana ja peekoniga
3 viilu | Leiburi Rukkileiba täisterajuuretisega |
3-4 viilu | suitsupeekonit |
1 tl | võid |
2 sl | majoneesi |
mõned viilud | punast sibulat |
salatilehti | |
2 sl | pestot |
1 | viilutatud tomat |
50 g | suitsukana |
Juhend:
Üks mehine võileib, milles lisandiks pesto, majonees, tomatid, suitsukana ja peekon. See amps sobib hästi suurema nälja peletamiseks!
Prae peekoniviilud pannil krõbedaks, tõsta pannilt. Lisa pannile tekkinud peekonirasvale või ning lase sel sulada. Seejärel prae rasvaines leivaviilud mõlemalt poolt krõbedaks.
Ehita võileib: määri leivaviilule 1 sl majoneesi, tõsta peale mõned sibulaviilud ning kata peekoniribadega. Selle peale pane pisut salatilehti (ning soovi korral veel mõned sibulaviilud).
Nüüd määri järgmine leivaviil 1 sl pestoga ja tõsta see peekonile. Teine pool määri samuti kokku 1 sl pestoga. Selle peale tõsta tomati- ja sibulaviilud, salatilehed ja suitsukana ning veel järelejäänud tomativiilud.
Määri viimane leivaviil majoneesiga ning tõsta see kõige peale (majoneesi pool all).
Selleks, et leib paremini koos püsiks, torka sellest läbi grilltikk. Serveeri!