Muhe veganburger grillitud tofuga
1 tk | Leiburi burgerikukkel |
80 g | tofut |
5 g | laimi |
5 g | õli |
5 g | tšillipipart |
5 g | koriandrit |
ICA I love eco metsik rukola | |
portobello seen | |
küps avokaado | |
marineeritud kurk | |
BBQ-kaste | |
sool |
Juhend:
0
Rimi peakokk Jörgen Kohal soovitab – tee nii:
Rösti või grilli Leiburi burgerikukkel õrnalt.
Tofu marineerimiseks sega kokku laimikoor ja -mahl, õli, tšilli ja koriander. Marineeri 1 tund. Lõika marineeritud kurk ning avokaado.
Aseta portobello seen kuumale grillile ning grilli umbes 2 minutit mõlemalt küljelt. Seejärel maitsesta portobello seen soolaga.
Grilli tofut umbes 1 minut mõlemalt poolt.
Komponeeri endale tervislik ja maitsev veganburger.