Muna-ricottavõileib
Kogus: | kaks võileiba |
Valmistamisaeg: | 3-4 minutit |
3 sl | ricotta kohupiima |
1 | keedetud muna |
2 tl | majoneesi |
0,5 | küüslauku, purustatuna |
2 | Leiburi Ruks leivaviilu |
2 | tervet kuumsuitsuräime |
porruviile | |
soola, pipart | |
oliiviõli |
Juhend:
Valmistamisvõimalusi on nii palju erinevaid, kuid munavõie on alati kindlapeale minek. Selles retseptis valmib võie ricottast, tehes lõpptulemuse meeldivalt kreemjaks. Paku seda võileiba koos porruviilude ning kuumsuitsuräimega!
Tee nii:
Pane kaussi ricotta, keedetud muna, majonees ja küüslauk ning suru kahvliga kõk ühtlaseks massiks. Maitsesta soola-pipraga. Määri segu leivaviiludele ning raputa peale porruviilud. Kõige lõpus aseta võileivale kuumsuitsuräim ning piserda võileivad kergelt üle oliiviõliga.