Muna-ricottavõileib

Kogus: kaks võileiba
Valmistamisaeg: 3-4 minutit
3 sl ricotta kohupiima
1 keedetud muna
2 tl majoneesi
0,5 küüslauku, purustatuna
2 Leiburi Ruks leivaviilu
2 tervet kuumsuitsuräime
porruviile
soola, pipart
oliiviõli

Juhend:

Valmistamisvõimalusi on nii palju erinevaid, kuid munavõie on alati kindlapeale minek. Selles retseptis valmib võie ricottast, tehes lõpptulemuse meeldivalt kreemjaks. Paku seda võileiba koos porruviilude ning kuumsuitsuräimega!

Tee nii:
Pane kaussi ricotta, keedetud muna, majonees ja küüslauk ning suru kahvliga kõk ühtlaseks massiks. Maitsesta soola-pipraga. Määri segu leivaviiludele ning raputa peale porruviilud. Kõige lõpus aseta võileivale kuumsuitsuräim ning piserda võileivad kergelt üle oliiviõliga.