Peedikotlettidega võileivaburger

4 tk Leiburi Mitmevilja pala
4 viilu Epiim Hollandi juustu
4 tk hapukurki
frillice salatit
400 g Rakvere Veisehakkliha
1 küüslauguküüs
100 g riivitud keedupeeti
2 munakollast
1 tl mädarõigast
soola, pipart
4 sl Felix Malbe sinepit
4 sl majoneesi
1 tl mädarõigast

Juhend:

Sega hakkliha läbi küüslaugupressi surutud küüslaugu, munakollaste, mädarõika ja riivitud keedupeediga. Maitsesta segu soola-pipraga ja sega korralikult läbi.
Vormi saadud massist 8 väikest ühesuurust kotletti. Küpseta neid grillil või pannil u 2 minutit ühe poole kohta või kuni parajalt küpsed.
Ümber pöörates tõsta kotlettidele juust ja lase sellel sulada, kuni need valmivad. Rösti või soojenda grillil ka võileivaviilud.
Sega sinepist, majoneesist ja mädarõikast kokku kaste ning määri see viiludele.
Tõsta alumistele saiaviiludele kaks kotletti, nendele hapukurgiviilud, salatilehed ja pealmised saiaviilud.