Peedileivad

Retsept neljale
4 Leiburi Röst mitmeviljapala
400 g toorest peeti (koorimata kogus)
1 sibul
100 g sinihallitusjuustu
rukolalehti
soola

Juhend:

Määri Leiburi Röst mitmeviljapaladele majoneesi. Jäta palad peeditäidise valmistamise ajaks imbuma. Koori peet ja riivi jämeda riivipoolega. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks (pane praadimise alguses veidi soola, sest see hoiab ära sibula kõrbemise). Seejärel lisa riivitud peet ja prae keskmisel kuumusel, kuni see hakkab pehmenema, kuid on siiski veel krõmps. Pane pannile murendatud sinihallitusjuust. Sega juurde peedi-sibulasegu ja küpseta, kuni juust on sulanud. Vajadusel maitsesta soolaga.
Puista paladele rukolalehti. Jaota neile ka peeditäidis. Tõsta teine palapool peale, kergelt võileiba kokku surudes. Serveeri!