Peekonirasvas praetud saiad juustu ja peekoniga

4 viilu Leiburi Röst 100% rukkijahu
8 viilu peekonit
100 g riivitud juustu
lutserni idusid
soola, pipart

Juhend:

Praadides saiu peekonirasvas, on tulemuseks ühed krõbedamad ja maitsvamad röstsaiad üldse. Katteks juustu krõbedat peekonit ja hommikusöök ongi valmis.

Prae peekoniviilud pannil krõbedaks ning pane majapidamispaberile nõrguma.
Selasamas pannil peekonirasvas prae röstsaiaviilud ühelt poolt krõbedaks. Pööra siis saiad ümber ning kata riivitud juustuga, maitsesta soola ja pipraga. Prae seni kuni ka teine pool on kuldne.
Võta saiad pannilt ning kata praetud peekoniviiludega. Kõige peale aseta paras puhmakas lutserni idusid ja serveeri.