Praejuustu ja kalkunisingiga einevõileivad

Kogus: üks võileib
Valmistamisaeg: 4 minutit
1 viil Leiburi Rukkipala
1 viil praejuustu
3 õhukest viilu kalkunisinki
4-6 kurgiviilu
mahedat sinepit
paar salatilehte
Kreeka jogurtit
soola-pipart

Juhend:

Üks toekas võileib kulub alati ära. Siit üks mahlane võileib, mis rikastatud kalkunisingi ning sulava praejuustuga.

Tee nii:
Määri Rukkipala lõikepooled kokku Kreeka jogurti ja sinepiga. Laota ühele viilule peale salatilehed. Prae juustuviil kuumal kuival pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks ning aseta see siis koheselt salatilehtedele. Kata singi- ja kurgiviiludega ning maitsesta soola-pipraga. Kata teise leivaviiluga ning asu koheselt maiustama!