Praejuustu ja kalkunisingiga einevõileivad
Kogus: | üks võileib |
Valmistamisaeg: | 4 minutit |
1 viil | Leiburi Rukkipala |
1 viil | praejuustu |
3 õhukest viilu | kalkunisinki |
4-6 | kurgiviilu |
mahedat sinepit | |
paar salatilehte | |
Kreeka jogurtit | |
soola-pipart |
Juhend:
Üks toekas võileib kulub alati ära. Siit üks mahlane võileib, mis rikastatud kalkunisingi ning sulava praejuustuga.
Tee nii:
Määri Rukkipala lõikepooled kokku Kreeka jogurti ja sinepiga. Laota ühele viilule peale salatilehed. Prae juustuviil kuumal kuival pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks ning aseta see siis koheselt salatilehtedele. Kata singi- ja kurgiviiludega ning maitsesta soola-pipraga. Kata teise leivaviiluga ning asu koheselt maiustama!