Prosciutto-avokaadosai

Kogus: 2 võileiba
Valmistamisaeg: 3 minutit
2 viilu Leiburi Rösti (kaera)
1 küps avokaado
2-4 prosciutto viilu
4 tomativiilu
toasooja võid
soola, pipart
värsket peterselli

Juhend:

Prosciuttol on oma võlu, sest see soolaka varjundiga toorsink sobitub suurepäraselt kokku mistahes lisandiga. Ka siinses võileivaretseptis oleva avokaadopüree ja tomativiiludega sõbruneb prosciutto ülemeelikult maitsvalt kokku. Head nautimist mistahes ajaks!

Tee nii:
Määri saiaviiludele või. Eemalda avokaado viljaliha ning suru see kausis kahvliga püreeks. Jaota see saiaviiludele. Raputa peale soola, pipart. Seejärel aseta peale prosciutto viilud ning siis tomativiilud. Maitsesta soola ja pipraga ning raputa peale hakitud peterselli.