Rabarber, brändi ja vahukoor röstsaial

Retsept neljale
4 viilu Leiburi OatFit kaerarösti
400 g rabarbereid, koorituna
4 tl võid
8 tl suhkrut
2-3 sl brändit
2 dl rõõska koort (35%)
1 sl suhkrut
kaneeli, kardemoni

Juhend:

Sulata pannil või. Lisa viilutatud rabarberiviilud ning kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit. Sega sisse suhkur ja  paar näpuotsatäit kaneeli, lisa ka brändi. Lase suhkrul sulada ning brändi aurudel minna. Seejärel on kaks võimalust: kasuta eelnevalt röstitud kaerarösti viile või siis pane röstsaiad pannile ning pruunista kergelt mõlemalt poolt. Kata röstitud saiad rabarberiseguga.

Vahusta koor suhkruga ning aseta rabarberisegule. Peale raputa veidi kaneeli ja kardemoni.