Röst kõrvitsahummusega
1 viil | Leiburi Köögiviljarösti |
3 spl | kõrvitsahummust |
1/2 dl | feta juustu |
1/2 tl | suitsutatud paprikapulbrit |
2 spl | granaatõunaseemneid |
värsket piparmünti | |
koriandrit | |
2 dl | kõrvitsatükke |
2 dl | kikerherneid |
1/2 | sidruni mahl |
2 spl | tahhiinit |
2 tk | küüslauguküünt |
1/2 dl | oliivõli |
soola |
Juhend:
Proovige vahelduseks hummust hoopis kõrvitsast!
Kõrvitsahummus feta juustuga on võileival võitmatu kombinatsioon. Ilus hõrgutis on täiuslik granaatõunaseemnetega.
Hummuse valmistamiseks mõõtke kõik komponendid blenderisse ja püreerige ühtlaseks pastaks. Maitsestage. Saadud segu võib tarvitada kohe või säilitada kaanega nõus külmkapis.
Röstitige saiaviil ja määrige sellele paks kiht hummust. Puistake peale murendatud feta ja riputage peale paprikapulbrit. Lisage granaatõunaseemned ning kaunistage piparmündi- ja koriandrilehtedega.