Rukkipala Loona mõisa vürtsikiluga

2 tk Leiburi Rukkipala
1 spl karulauguõli
10 tk erinevaid värvilisi salatilehti
2-3 kirsstomatit
3-4 värsket maasikat
6-8 vürtsikilu fileed
1 värske kurk
soola

Juhend:

Selle imemaitsva võileiva mõttele tuli Eesti Toiduteel asuva Vilsandi rahvuspargi keskuse Loona mõisa restorani peakokk Katriin, kes teeb vürtsikilu juba 20 aastat.
Seekord otsustasime võileivale lisada ka maasikaid, et muuta see veelgi erilisemaks.

Rösti rukkipala ning pintselda kuum leib üle karulauguõliga. Maitsesta salatilehed karulauguõli ning soolaga. Aseta maitsestatud salatilehed leivale. Salatilehtede peale pane poolikud kirsstomatid ning maasikad. Tee vürtsikilufileedest ning kurgilaastudest rullid ning pane leivale peale.