Rukkipala suitsukana-peekonivõileib killukese kaneeliga

2 viilu Rukkipala
2 tl majoneesi
1 tl mahedat sinepit
2 salatilehte
100 g suitsukana
2-4 peekoniviilu
2-4 viilu konservvirsikut
kaneeli

Juhend:

Siin retseptis kohtuvad soolane ja magus – suitsukana, peekon ja virsik. Lisaks täiustab maitseid kaneel, mis praetud peekonile peale raputades selle maitseid kohandab. Tegemist on mõnusalt rikkaliku võileivaga, kuid mille valmistamisaeg on see-eest väga lühike!

Prae peekoniviilud pannil mõlemalt poolt krõbedaks ning raputa peale mõned näpuotsatäied kaneeli.
Rösti Rukkipala kaks poolt koos, siis ava, määri viiludele majonees ja sinep, kata salatilehega.
Aseta peale suitsukanaviilud ning mõned konservvirsiku viilud.
Seejärel aseta võileibadele peekoniribad ja serveeri!