Rukola- peekonisalatiga praemunasaiad
Retsept neljale | |
4 viilu | Leiburi Mitmevilja Rösti |
1 | väiksem punane sibul |
75 g | suitsupeekonit |
2 peotäit | rukolat |
4 | muna |
sulatatud juustu | |
oliiviõli | |
soola, pipart |
Juhend:
Haki sibul ning prae pannil väheses õlis klaasjaks. Lisa ribadeks lõigatud suitsupeekon ning prae seni kuni peekon on parajalt krõbe. Tõsta seejärel küpsetatud segu kaussi, lisa rukola ning sega kõik korralikult läbi. Samal pannil valmista praemunad – küpseta neid mõlemalt poolt, kuid jälgi, et munakollane jääks vedelaks. Vahepeal maitsesta soola ja pipraga.
Rösti Leiburi Mitmevilja Rösti viilud. Määri neile peale sulatatud juust. Lisa rukola-peekonisalat ning aseta igale röstsaiale peale praemuna. Serveeri ja naudi hommikusööki!