Ruks vürtsika quacamolega

2 viilu Leiburi Ruks täisterarukkileiba
2 tk suuremat küpset avokaadot
3 tk küüslauguküünt
1/2 väikest punast sibulat
1 cm värsket tšillikauna
2 väikese laimi mahl
1/2 tl soola

Juhend:

Kas oled tähele pannud, et mõnikord on ehedad kodumaised maitsed eriti hõrgud koos killukese eksootikaga?
Proovi imeliselt pehmet Leiburi Ruksi vürtsika quacamole, anšooviste, vutimunade ja värske koriandriga.

Esmalt sega kokku quacamole:
Poolita küüslauguküüned ja rösti neid kuival pannil 5-6 min, kuni need on saanud kergelt kuldse jume.
Pane avokaadoviljaliha kannmikserisse. Lisa ka röstitud küüslauguküüned, tšilli, laimimahl ja sool. Töötle kõik ühtlaseks kreemiks.
Haki sibul peenikeseks ja sega quacamole sisse.
Serveeri quacamolet leival koos anšooviste, vutimunade ja värske koriandriga!