Võis praetud Saib rostbiifi ja punaveinis hautatud pärlsibulatega
5 viilu | Leiburi Saibi |
100 g | veise välisfileed |
100 g | punast veini |
100 g | marineeritud pärlsibulaid |
toiduõli | |
purustatud pipart | |
soola | |
veiselihapuljongit | |
fariinsuhkrut |
Juhend:
Puhasta veisefilee kelmetest, maitsesta soola ja purustatud pipraga ning rösti igast küljest tugevasti pannil. Seejärel küpseta liha ahjus 170 kraadi juures umbes 7 minutit. Lase jahtuda. Pruunista pannil pärlsibulad väheses toiduõlis. Vala peale punane vein (poolkuiv, kuiv). Keeda senikaua pannil kuni pool veinikogusest on ära aurustunud. Tasakaalusta veini happesus fariinsuhkruga ja lisa veiselihapuljongit. Jahuta. Prae Leiburi Saib või ja paari tilga toiduõliga pannil. Lõika peale väga õhukeseks viilutatud veisefilee viil ja viimasena lisa pärlsibul kastmes. Kinnita toorained kokku hambatikuga.