Võis praetud Saib rostbiifi ja punaveinis hautatud pärlsibulatega

5 viilu Leiburi Saibi
100 g veise välisfileed
100 g punast veini
100 g marineeritud pärlsibulaid
toiduõli
purustatud pipart
soola
veiselihapuljongit
fariinsuhkrut

Juhend:

Puhasta veisefilee kelmetest, maitsesta soola ja purustatud pipraga ning rösti igast küljest tugevasti pannil. Seejärel küpseta liha ahjus 170 kraadi juures umbes 7 minutit. Lase jahtuda. Pruunista pannil pärlsibulad väheses toiduõlis. Vala peale punane vein (poolkuiv, kuiv). Keeda senikaua pannil kuni pool veinikogusest on ära aurustunud. Tasakaalusta veini happesus fariinsuhkruga ja lisa veiselihapuljongit. Jahuta. Prae Leiburi Saib või ja paari tilga toiduõliga pannil. Lõika peale väga õhukeseks viilutatud veisefilee viil ja viimasena lisa pärlsibul kastmes. Kinnita toorained kokku hambatikuga.