Saibikreem mascarpone-amaretto vahu ja murakamoosiga

Pool pakki Leiburi Saibi
0,5 l vett
100 g rosinaid
200 g mascarpone toorjuustu
50 g vahukoort
50 g tuhksuhkrut
75 g Amaretto likööri
100 g murakamoosi

Juhend:

Tükelda potti Leiburi Saib ja lisa vesi. Lase Leiburi Saibil tund liguneda ning keeda seejärel saib koos leotusveega pehmeks massiks. Suru saibisegu lusikaga läbi sõela ühtlaseks massiks. Lisa massile pestud ja leotatud rosinad ning kuumuta segu veel mõned minutid. Jäta saibikreem ööpäevaks jahtuma ja tahkuma.
Sega mascarpone, tuhksuhkur ja vahukoor ühtlaseks seguks ning viimasena lisa sisse ka Amaretto liköör.

Serveeri jahtunud saibikreemi mascarpone-Amaretto vahu ja murakamoosiga.