Saibikreem mascarpone-amaretto vahu ja murakamoosiga
Pool pakki | Leiburi Saibi |
0,5 l | vett |
100 g | rosinaid |
200 g | mascarpone toorjuustu |
50 g | vahukoort |
50 g | tuhksuhkrut |
75 g | Amaretto likööri |
100 g | murakamoosi |
Juhend:
Tükelda potti Leiburi Saib ja lisa vesi. Lase Leiburi Saibil tund liguneda ning keeda seejärel saib koos leotusveega pehmeks massiks. Suru saibisegu lusikaga läbi sõela ühtlaseks massiks. Lisa massile pestud ja leotatud rosinad ning kuumuta segu veel mõned minutid. Jäta saibikreem ööpäevaks jahtuma ja tahkuma.
Sega mascarpone, tuhksuhkur ja vahukoor ühtlaseks seguks ning viimasena lisa sisse ka Amaretto liköör.
Serveeri jahtunud saibikreemi mascarpone-Amaretto vahu ja murakamoosiga.