San Francisco Burger

4 Leiburi Brioche burgerikuklit
4 veiselihast burgeripihvi
4 viilu (umbes 80 g) Gruyère juustu
2 dl ribadeks lõigatud punast peakapsast
1 kooritud ja ribadeks lõigatud porgand
1 dl majoneesi
2 spl Massamani karripastat (või punast karripastat)
1/4 kimpu värsket hakitud koriandrit
2 dl kartulikrõpse
1 mugulsibul
1 tomat
2 spl suhkrut
2 tähtaniisi
1 spl rapsiõli
soola ja pipart

Juhend:

Selle burgeri jaoks oleme kogunud ideid San Franciscost. Maitset lisab aromaatne Gruyère juust koos karrimajoneesi kastetud kapsa- ja porgandiribadega.

Segage kausis majonees ja karripasta. Lisage juurde kapsa- ja porgandiviilud, hakitud koriander ning segage. Laske maitsestuda, kuni valmistate ette muud komponendid.
Lõikuge kooritud sibul ja tomat. Küpsetage sibulat ja tomatit keskmise kuumusega pannil koos tähtaniisiga, kuni need on pisut pehmenenud. Lisage juurde suhkur ning maitsestage soola ja pipraga. Laske veel nõrgal kuumusel haududa 5 minutit või kuni vedelik on peaaegu ära auranud. Eemaldage segust tähtaniis. Maitsestage pihve soola ja pipraga ning küpsetage kuumal pannil või grillil keskmise küpsusastmeni. Kui olete pihvid ümber pööranud, pange küpsetatud poolele sulama Gruyère juustu viilud.
Röstige kuklid pannil või ahjus. Komplekteerige burger retseptis nimetatud komponentidest ja nautige! Tõeliselt hea!