Seene-spinatiburger

4 tk Leiburi Brioche burgerikuklit
4 tk Rakvere Veiseburgerit
4 viilu Rakvere Itaaliapärast toorsuitsupeekonit
4 viilu Epiim Eesti juustu
4 tk portobello seent
1 sl oliiviõli
1 sl sidrunimahla
1 suur peotäis spinatilehti
soola
4 sl Felix Tomatiketšupit
4 sl Felix Malbe sinepit

Juhend:

Määri seened kergelt õliga.
Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele. Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.
Burgerikotlettidega samal ajal tõsta grillile ka seened ja küpseta sama kaua, vahepeal keerates. Küpseta grillil või pannil krõbedaks ka peekon ja viimasena soojenda kiirelt kuklipoolikud.
Sega sinep ja ketšup ning määri kuklipoolikutele. Maitsesta seened ja spinatilehed kergelt sidrunimahlaga.
Tõsta kuklitele kotletid, nendele krõbedad peekoniviilud, spinat ja portobello. Kata pealmise kuklipoolikuga.