Seeneburgerid

4 Leiburi Kaerasepiku pala
4 portobello seent (võib asendada šampinjonidega - 1 portobello = 4 šampinjoni)
125 g mozzarella juustu, viilutatult
8 viilu harilikku juustu
või
rukolalehti
8 tomativiilu
soola, pipart
oliiviõli

Juhend:

Puhasta seened ja eemalda seenejalg. Piserda seenekübarasse veidi oliiviõli ja puista peale meresoola.
Aseta sisse mozzarellaviilud, raputa peale musta pipart ja kata juustuviiludega. Küpseta 225
kraadi juures umbes 10–12 minutit ehk kuni juust seentel on sulanud ja veidi juba kuldne.
Määri Leiburi Kaerasepiku paladele võid. Säti peale rukolalehed ja kata alumised pooled
tomatitega (igale palale kaks tomativiilu). Raputa peale veidi pipart.
Aseta igale võileivale küpsetatud portobello (täidisega allpoole). Suru teine palapool peale ja serveeri.