Sibularöst

4 viilu Leiburi Rösti
2 sibulat
1 muna
2 sl jahu
120 g valgehallitusjuustu
musta pipart

Juhend:

See on üks vana-hea-retsept, mis töötab alati! Sellise retsepti järgi valmistatud sibularöst on asendamatu n-ö võisilm tummisele püreesupile. Samamoodi aga sobib selline sibularöst ka krõbedale röstsaiale.

Haki sibul hästi peeneks.
Lisa juurde lahtiklopitud muna, jahu ja must pipar.
Kõige lõpuks sega sisse riivitud valgehallitusjuust.

Nüüd on kaks võimalust: sibulapannkoogid või röstitud sibulasegu. Esimese puhul tõsta lusikaga õliga kaetud pannile pisikesed kuhjakesed. Suru need kergelt lamedaks ning küpseta mõlemalt poolt kuldseks. Teisel juhul aseta kogu segu pannile ning küpseta keskmisel kuumusel kuni sibul on läbinisti klaasjas ning juust mõnusalt kuldseks küpsenud.
Serveeri sibulapannkooke või röstitud sibulasegu sulatatud juustu või kergelt sinepiga kaetud Leiburi rukkiröstil.